07. Dec, 2022.

ZAVRŠENO SNIMANJE ZABORAVLJENIH DEČJIH IGARA - USKORO I EMITOVANJE

avp vila avp vila AVP VILA
Objavljeno u Aktivnosti
Pročitano 324 puta
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Nakon mesec dana rada uspešno je završeno snimanje svih planiranih epizoda republičkog projekta pod nazivom „Zaboravljene dečje igre“. U igrama je učestvovalo 133 učenika iz 10 osnovnih škola opštine Vršac i ŠOS „Jelena Varjaški“ Vršac, 14 nastavnika i 5 članova projektnog tima. Svi učesnici, sa kojima je prethodno dogovorena pripremna aktivnost, su se krajnje odgovorno odnosili prema projektu i dogovorenim zadacima, čime su na najbolji mogući način, svojom aktivnošću, prezentovali njihovu školu. Odabrani nastavnici i učitelji od strane škole su napravili kvalitetne pripreme po kojima se odvijala dogovorena igra i uspešno su sarađivali sa animatorom igara i ostalim članovima projektnog tima.

Pored odobrenih sredstava od strane Ministarstva za kulturu i informisanje Republike Srbije, pomoć je pružila i kompanija Swiisslion Takovo – Vršac sa njihovim proizvodima, kojoj se i ovim putem zahvaljujemo. Svim učesnicima igara date su na poklon majice sa logom igara kojom se promoviše sport u prirodi i zdravlje deteta.

Nakon montaže emisija, biće urađeni DVD sa prikazom celog serijala igara koji će se emitovati krajem kalendarske godine na 8 regionalnih TV centara i tri Internet portala.

AVP „Vila“ Vršac, zajedno sa projektnim timom, zahvaljuje se na saradnji i učešću učenika i nastavnika osnovnih škola u otežanim uslovima izvođenja nastave zbog mogućih rizika od pandemije virusa. Sve to cenimo kao veliko razumevanje uloge prosvetnih radnika koji su, pored redovnih radnih obaveza, izašli u susret da pomognu u ovom projektu.

Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs
PokloniIOtpadSkloni