25. Jun, 2024.

Centar za energetsku efikasnost "Cefix" uspešno radi na promociji efikasne upotrebe energije, obnovljivih izvora energije kao i novih tehnologija i trendova koje doprinose održivom razvoju i uštedi.

"Cefix" svoje aktivnosti sprovodi kako putem projekata tako i putem sve posećenijeg internet portala - www.cefix.rs. Od pokretanja, januara 2012. godine pa do danas portal postaje sve popularniji i iz dana u dan beleži sve veći broj poseta pa je u tom pogledu izuzetno pogodan za oglašavanje usluga i/ili proizvoda koji su usko povezani sa tematikom koja se promoviše na internet portalu "Cefix"-a.

Pored klasičnih baner paketa za potencijalne sponzore spremili smo i posebne reklamne pakete koji pored banera otvaraju mogućnost za promociju kroz nameski obrađene tekstove, fotografije i video materijal koji afirmativno prikazuju usluge ili proizvode sponzora.

 

CEFIX BANER PAKETI

CefixBanerPaketi

 

CEFIX PROMO PAKET
___________________________________________________________________________________

"Cefix" promo paket je moguće potpisati isključivo na period od godinu dana. U datom periodu usluge i/ili proizvodi sponzora se promovišu kombinacijom banera (recimo veliki + baner na dnu strane + baner u okviru članka) ali i promotivnim tekstovima koje sprema i obrađuje marketing tim "Cefix"-a a na osnovu smernica sponzora. Promotivni tekstovi / članci mogu sadržati neograničen broj fotografija ali i video materijala koji doprinose još boljem predstavljanju usluge i/ili proizvoda. Broj objavljenih članaka na mesečnom nivou je između 5 do 20 u zavisnosti od količine materijala koje sponzor dostavi i dinamike kojom se isti želi predstaviti.

Cena paketa: 119 € / mesečno

Preuzmite kompletan MARKETING CENOVNIK u PDF formatu.

PokloniIOtpadSkloni