22. Oct, 2020.

Krediti za unapređenje energetske efikasnosti i uštedu energije

Objavljeno u Saznanja
Pročitano 2442 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Prateći globalne trendove i imajući na umu značaj očuvanja životne sredine i ublažavanje efekata klimatskih promena, Sberbank Srbija a.d. je razvila EKO kredite za unapređenje energetske efikasnosti i uštedu energije. EKO Krediti za unapređenje energetske efikasnosti i uštedu energije se finansiraju iz izvora nemačke razvojne banke KfW u svetu poznate po finansiranju ekoloških projekata.

Sberbank Srbija a.d. finansira projekte za uštedu energije i energetsku efikasnost putem EKO kredita za fizička i pravna lica, koji doprinose povećanju energetske efikasnosti uz minimum uštede energije od 20%, i to kreditima za rekonstrukciju stambenog i poslovnog prostora, kreditima za kupovinu opreme kao i preko potrošackih kredita za fizička lica:
* zamenite dotrajale prozore i vrata novim
* ugradite termo-izolacioni materijal na zidnim, podnim i krovnim površinama
* modernizujte sistem grejanja i hlađenja u stanu, kući ili poslovnom prostoru
* kupite energetski efikasne kućne aparate ili belu tehniku

Na ovaj način, naša banka potvrđuje svoje poslovanje kao društveno odgovorna institucija koja brine o zaštiti životne sredine i kreira uslove koji će obezbediti dugoročne pozitivne efekte sa ciljem podizanja svesti o energestkoj efikasnosti i uštedi energije.

Ukoliko želite da dugoročno smanjite potrošnju energije i time smanjite i svoje troškove, kreditne linije za unapređenje energetske efikasnosti i uštedu energije naše banke su idelano rešenje za Vas!

http://www.sberbank.rs/strana/3961/eko-krediti

Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs
PokloniIOtpadSkloni