04. Jun, 2020.

125 GODINA SIMENSA U SRBIJI

Objavljeno u Studije i strategije
Pročitano 4127 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kompanija Simens ovih dana proslavila je 125 godina uspešnog poslovanja u Srbiji.

„Oko 650 ljudi čini Siemens tim u Srbiji. Broj zaposlenih je relativna stvar, nije garancija uspeha, ali snaga, iskra u oku, strast i stvaranje su garancija uspeha a to moje koleginice i kolege imaju, želja da u Srbiji naprave najbolje moguće, najsavremenije, na vreme i u skladu sa tržišnim uslovima! Ponosan sam na svakog ponaosob, zaposlenog u Siemens-u Srbija, i ovaj jubilej je njihov praznik!“ izjavio je Tihomir Rajlić, generalni direktor „Siemens d.o.o. Beograd“.

Kompanija Simens je više od jednog i po veka sinonim za tehnološki napredak, pionir elektrotehnike i za čitavu jednu filozofiju koja koristi nauku da ljudima olakša život, počevši od malih, svakodnevnih stvari, do velikih, strateški važnih, koje predstavljaju preduslov za bolji i kvalitetniji život.

Povodom proslave 125 godina poslovanja u Srbiji, kompanija Simens organizovala je stručnu konferenciju pod nazivom „Urbani izazovi gradova“. Na konferenciji je, pored panel diskusije, bila predstavljena i Studija „Urbani izazovi grada Beograda“, čiji je cilj da se kroz istraživanje u oblastima od strateške važnosti za razvoj grada Beograda, uticajnoj javnosti skrene pažnja na neke od izazova njegovog razvoja i da se predlože konkretna, moguća rešenja u cilju unapređenja održivosti urbanih infrastruktura iz oblasti saobraćaja, energetske i vodene infrastrukture.

E2 vesti

Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs
PokloniIOtpadSkloni