23. Jul, 2021.

Konferencija "Unapređenje energetske efikasnosti u lokalnim samoupravama"

Objavljeno u Dešavanja
Pročitano 954 puta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Asocijacija za održivi razvoj (ASOR) organizuje konferenciju pod nazivom „Unapređenje energetske efikasnosti u lokalnim samoupravama “. Organizatori žele da ovim skupom ukažu na činjenično stanje koje nam svedoči da prosečni stanovnik u Srbiji troši čak i do tri puta više energije nego u pojedinim državama zapadne Evrope i da ukažu da su održivi razvoj, energetska efikasnost i obnovljivi izvori energije, nerazvojni delovi celine o kojima u našem društvu još uvek ne postoji dovoljno razvijena svest.

Gostima će se na ovoj konferenciji obratiti:
Dr Dragoljub Dakić – Naučni savetnik Instituta za nuklearne nauke Vinča
Dr Dušan Ignjatović – Docent Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu
Dr Ljubisav Stamenić – Međunarodni ekspert za fotonaponske tehnologije, Univerzitet u Vankuveru, Kanada
Dragan Mrkalj - Kancelarija za evropske integracije

Konferencija će se održati u utorak, 5. aprila 2016.godine u prostorijama Asocijacije za održivi razvoj (Zmaj Jovina 8 – 10) sa početkom u 11.00. Učešće na konferenciji je besplatno, a agendu možete preuzeti ispod teksta. Molimo Vas da Vaš dolazak potvrdite na e – mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Za sva pitanja u vezi sa konferencijom, kontakt osoba – Vesna Maljević Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., tel: 011/3281 755.

Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 29 februar 2016 16:30
Marinel Cuculj

Sve se može ako se hoće!

Adresa sajta www.clickman.rs
PokloniIOtpadSkloni