03. Mar, 2021.

RENEXPO u Sarajevu

Objavljeno u Dešavanja
Pročitano 1713 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

ostalo je nešto manje od mesec dana do realizacije Prvog međunarodnog sajam i konferencija o obnovljviim izvorima energije i energetskoj efikasnosti RENEXPO® BiH koji će u Sarajevu tokom 5. i 6. novembra okupiti investitore, donosioce odluka, predstavnike ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovne rukovodioce iz energetskih i sektora obnovljvih izvora energije.

Sa ciljem promovisanja koncepta energetski efikasne gradnje i korišćenja obnovljivih izvora energije uopšte, uz predstavljanje izazova, ali i tržišnih potencijala ovog regiona, dvodnevni događaj će povezati renomirane stručnjake na lokalnom i međunarodnom nivo. Implementacija projekata koji bi omogućili racionalniju potrošnju energenata i doprineli povećanju energetske efikasnosti u objektima javne namene i kolektivnog stanovanja, kao i kod ulične rasvete uz postizanje značajne finansijske uštede, pokretač je privrede i prilika za otvaranje novih radnih mesta uz celokupno pokretanje ekonomije.

U ova dva dana predstaviće se čak 70 izlagača iz tri oblasti:

  • Energetska efikasnost u industriji, građevinarstvu i javnom sektoru (sa akcentom na energetski efikasnu uličnu rasvetu)
  • Hidroenergija
  • Biogas i biomasa (drvna)

Pored sajma na koji zainteresovani mogu doći potpuno besplatno jednostavnim REGISTROVANJEM na našem sajtu, organizujemo i sledeće konferencije:

  • Konferencija o energetskoj efikasnosti - besplatna, potrebna je registracija
  • Konferencija o hidroenergiji - 30 EUR (do 10. oktobra)
  • Konferencija o biogasu - 30 EUR (do 10. oktobra)
  • Konferencija o biomasi - 30 EUR (do 10. oktobra)

* Nakon isteka ovog perioda cena se uvećava i iznosiće 40 EUR. Postoje popusti za grupnu kupovinu ovih kotizacija.

REGISTRACIJA ZA KONFERENCIJE
Pored sajma i konferencija, partner RENEXPO događaja Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH po prvi put će ponuditi i potpuno nov koncept diskusije o relevantnim temama - Speakers Corner o energetskoj efikasnosti. Pogledajte saopštenje na linku: Speakers Corner

Za više informacija posetite sajt www.renecpo-bih.com ili nas kontaktirajte direktno Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Poslednji put izmenjeno sreda, 08 oktobar 2014 14:19
Marinel Cuculj

Sve se može ako se hoće!

Adresa sajta www.clickman.rs
Više iz ove kategorije Nova solarna elektrana! »
PokloniIOtpadSkloni