04. Mar, 2021.

RENEXPO Target Group Days

Objavljeno u Dešavanja
Pročitano 2177 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Novi Sad, Beograd i Niš od 9-11. Septembra 2014. - RENEXPO® Target Group Days na temu energetske efikasnosti. Moduli: izolacija, građevinarstvo i KGH sistemi.
 
RENEXPO® Target Group Days - događaj namenjen razvoju i korišćenju potencijala obnovljivih izvora energije u kontekstu energetske efikasnosti, sa ciljem da poveže lokalne i međunarodne eksperte iz cele Evrope u okviru modula: izolacija, građevinarstvo, KGH Sistemi (klimatizacija, grejanje, hlađenje).

Ovo je jedinstvena prilika za upoznavanje sa novim tehnologijama i proizvodima, informisanje o tehnikama i inicijativama koje imaju potencijal da unaprede implementaciju energetske efikasnosti kod izgradnje, izolacije i KGH Sistema. Fokusiranjem na unapređenje energetske efikasnosti u svakom od tri modula uz istovremenu komunikaciju i povezivanje sa onim specifičnim segmentom ciljne grupe - profesiolancima iz branše, ovaj događaj će okupiti zanatlije, majstore, instalatere, fasadere, tehničare, montere, građevinske radnike, kao i članove brojnih udruženja, organizacija i asocijacija da sa kompanijama razmene svoja višegodišnja praktična iskustva.

Pozivamo sve zainteresovane kompanije da nas kontaktiraju slanjem e-maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili da nas pozovu telefonom. Na sajtu www.renexpo-belgrade.com možete se informisati o detaljima.

Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 07 jul 2014 17:03
Marinel Cuculj

Sve se može ako se hoće!

Adresa sajta www.clickman.rs
Više iz ove kategorije Raspisan konkurs Planeta ART »
PokloniIOtpadSkloni