24. Jan, 2021.

SAT ZA NAŠU PLANETU 2016.

Objavljeno u Aktivnosti
Pročitano 1039 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

I ove godine Ekološko udruženje Avalon i Centar za energetsku efikasnost - CEFIX, a uz podršku opštine Vršac, organizuju akciju obeležavanja "Sat za našu planetu".

Udruženje Otvoreno srce sveta pridružilo se ovoj globalnoj akciji i pripremaju za vas slikovit prikaz načina na koji možete uštedeti energiju. Radovi ovih divnih malih-velikih ljudi otvorenog srca biće izloženi u prostoru Dom Omladine Vršac, u petak 18. marta od 19h. U subotu, 19. marta, na gradskom trgu (majmunsko ostrvo), sa početkom u 20h, održaće se akustični koncert u čast planeti. Sugrađanima će se prvo predstaviti mlađani polaznici gitare sa učiteljem Nenadom Kukićem i prijateljima iz Muzičkog centra Zvončići a u nastavku programa pridružiće im se njihovi veliki drugari, muzičari vršačke rok scene (uz sad već neizostavnu podršku udruženja SAX): Maximillian Rex, Mišo Mićić, Slobodan i Nikola Jerković, Band Unutrašnji Portret... (prijava za učešće još uvek je otvorena).

Tokom koncerta, nakon gašenja ulične rasvete u 20:30h, Udruženje srpsko-japanskog prijateljstva "Hanami" Vršac prirediće vam nazaboravan ugođaj - puštanje lampiona želja.

Polaznici Kreativne školice za decu ZIBILIBI creativ. koju vodi Nataša Petković. spremili su eko iznenađenje za učesnike koncerta.

Dobrodošli ste!

Pozivamo sve sugrađane, institucije, vlasnike lokala, da se pridruže ovoj akciji koju, jubilarni, deseti put, organizuje Svetski fond za prirodu (WWF) i da simboličnim gašenjem svetla, 19. marta od 20:30 do 21:30h, daju svoj doprinos Satu za našu planetu.

Akciju možete pomoći i promovisanjem putem socijalne mreže a uz pomoć linka: http://www.changeclimatechange.org/en_RW/#.Vts91Qt_dig.facebook

Ako akciju obeležavate kod kuće, fotografišite se, objavite fotografiju i uz nju postavite haštagove #earthhour #changeclimatechange #WWF i obeležite mesto na kom se nalazite (grad, lokal...)

NAJBITNIJE, svaki sat je sat za planetu otud je neophodno da svakodnevno racionalno trošimo energiju. Zato budimo štedljivi 60+ :)

WWF Serbia - Earth Hour 60+

#SatZaNasuPlanetu #OsvetliProblem

Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs

Najnovije od Branislav Vila

Više iz ove kategorije Sat za našu planetu 2016. »
PokloniIOtpadSkloni