25. Oct, 2020.

Održana godišnja skupština "Cefiks"-a

Objavljeno u Aktivnosti
Pročitano 7863 puta
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

        Redovna godišnja Skupština „Cefix-a“ održana je u Hotelu „Srbija“ u Vršcu 20.02.2016. godine sa standardnim dnevnim redom za ovakva okupljanja, na kojima se uglavnom govori o Izveštaju o radu za prošlu, kao i o Programu rada za tekuću godinu.

Skupštinom je predsedavao Branislav Vila, predsednik udruženja, a nakon podnošenja Izveštaja o radu u raspravu se uključila većina prisutnih sa konstatacijom da je udruženje u prošloj godini od apliciranih sedam projekata realizovalo dva, ali je daleko veća i sadržajnija aktivnost ispoljena u radu sa predškolskom i školskom omladinom, te sa građanima koji su zainteresovani za mere uštede energije, pošto su imali priliku da se uključe u završnu prezentaciju iz ove oblasti. Udruženje je u celini ostvarilo svoju programsku aktivnost, što se može pogledati i na sajtu: www.cefix.rs koji ima zapažen broj pregleda, kako u zemlji, tako i u svetu.

Nešto veću pažnju na godišnjoj Skupštini udruženja „Cefix“ zauzelo je pitanje uvođenja članarine za članove udruženja ( fizička lica ), kao i za pravna lica ( preduzetnici, DOO, mala i srednja preduzeća i kompanije ), sa sledećim obrazloženjem načina plaćanja:

Fizička lica: Plaćaju članarinu na opštoj uplatnici, sa naznakom imena i prezimena i adrese stanovanja, svrha uplate: članarina za 2016. godinu, primalac: Udruženje „Cefix“ Vršac, šifra plaćanja: 189, iznos: 1.200 dinara, račun primaoca: 285-2271040000004-20.

Pravna lica: Članarina se plaća NALOGOM ZA PRENOS, platilac: naziv firme, svrha plaćanja: članarina za 2016. Godinu, primalac: Udurženje “Cefix” Vršac, šifra plaćanja:___, iznos: 3.000 dinara (preduzetnici), 6.000 dinara (DOO, mala i srednja preduzeća), 15.000 dinara KOMPANIJE, račun primaoca: 285-2271040000004-20 .

Članarina se uvodi zbog pokrića osnovnih troškova rada udruženja, plaćanja bankarskih, telefonskih i poštanskih usluga, ali i zbog potpunije evidencije članstva. 

Pored prisustva redovnih članova udruženja, bili su prisutni i gosti iz sličnih udruženja iz Beograda, što predstavlja primer dobre saradnje i razmene iskustva.

Preuzmite priloge:
Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs
PokloniIOtpadSkloni