25. Oct, 2020.

Ilustracijom do lepše životne sredine

Objavljeno u Aktivnosti
Pročitano 969 puta
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Centar za energetsku efikasnost “Cefiks” je uz finansijsku pomoć opštine Vršac i saradnju sa predškolskom ustanovom “Čarolija” iz Vršca, započeo projekat “Ilustracijom do lepše životne sredine”.

Likovna radionica je održana u vrtiću “Bubamara”, a direktno učešće uzelo je 80 mališana koji su crtali na temu zaštite životne sredine i energetske efikasnosti. Prisutne mališane pozdravio je u ime Cefiksa gospodin Hasan Helja, a likovnu radionice je vodio Sretko Marjanov.

Cilj ove likovne radionice je edukacija dece predškolskog uzrasta i podizanje nivoa njihove svesti o očuvanju prirode, racionalne upotrebe energije...

Narednih dana vaspitači će završiti sa mališanima crteže, koji će sredinom decembra meseca biti predstavljeni na humanitarnoj izložbi koja će biti održana u kulturnom centru. Sav prikupljeni novac sa humanitarne izložbe biće usmeren udruženju “Parakvad” iz Vršca.

Projekat je dodatno zasladila kompanija "Swisslion Takovo" svojim slatkišima, koja je i ovoga puta podržala udruženje "Cefiks" u svom radu.

Poslednji put izmenjeno sreda, 25 novembar 2015 21:29
Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs
PokloniIOtpadSkloni