06. Jul, 2020.

Javni poziv za prikupljanje ponuda za "Uredjenje terena i izgradnja puta" u Biznis Inkubator Centru

Objavljeno u Aktivnosti
Pročitano 1162 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Tim projekta "Podrška malim i srednjim preduzećima razvojem infrastrukture elektronskog poslovanja u Županiji Timiš i susednom srpskom okrugu" danas je raspisao Javni poziv za prikupljanje ponuda za posao "Uredjenje terena i izgradnja puta" u Biznis Inkubator Centru.

Opština Vršac namerava da dodeli ugovor o radu za uređenje terena i izgradnju puta u okolini Biznis Inkubator Centra u Vršcu, uz finansijsku pomoć IPA programa prekogranične saradnje Rumunija -Srbija. Tenderska dokumentacija je objavljena na sajtu Opštine Vršac i dostupna za preuzimanje i pregled na www.vrsac.com.

Rok za dostavljanje ponuda je 29. januar 2015. u 10 časova po lokalnom vremenu. Moguće dodatne informacije ili pojašnjenja/pitanja biće objavljeni na sajtu Opštine Vršac.

Opština Vršac i ADETIM iz Temišvara (Agentia de Dezvoltare Economico-Sociala Timis), sprovode projekat vredan 1.791.152 evra "Podrška malim i srednjim preduzećima razvojem infrastrukture elektronskog poslovanja u Županiji Timiš i susednom srpskom okrugu". Projekat se sprovodi u okviru IPA programa prekogranične saradnje Rumunija - Srbija.

Opština Vršac će, u sklopu Tehnološkog parka, izgradi Biznis Inkubator Centar (BIC). Od 1.000m2 starog skladišnog prostora, u vlasništvu Opštine Vršac, napraviće se novih 8 proizvodnih modula (od 60 do 150 m2). Omogućiće se poslovni proces podrške koji će ubrzati uspešan razvoj start-up i već afirmisanih kompanija, pružajući preduzetnicima niz ciljanih sredstava i usluga. Glavni cilj je proizvesti uspešne firme, koje će, kada napuste program, biti finansijski održive i samostalne.

 

Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs
PokloniIOtpadSkloni