25. Nov, 2020.

AKCIJA - SAT ZA SRBIJU

Objavljeno u Aktivnosti
Pročitano 1715 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Svi znamo kakva je strašna situacija u Srbiji zahvaćenoj neviđenim poplavama do sada. Svakog minuta se dešavaju velika herojstva i dela iskrene solidarnosti.
Pored svih ugroženih sugrađana kojima je potrebna pomoć, pomoć je potrebna i elektromreži Srbije koja je pred velikim iskušenjima.
Mnoge hidroelektrane poput Đerdapa i Zvornika ne rade punim kapacitetom jer moraju da propuštaju velike količine vode, kopovi naših najvećih termoelektrana su potpuno poplavljeni, a same termoelektrane poput Kostolca B i TENT-a su ugrožene vodom.

S toga pomozimo elektromreži Srbije time što ćemo sutra u periodu od 20 do 21 UGASITI ŠTO VIŠE APARATA POTROŠAČA ELEKTRIČNE ENERGIJE u našim domovima!

Takođe grupa mladića koja je pokrenula facebook kampanju "Sat za Srbiju" poručuje da “Ko je u mogućnosti, neka ovo pravilo ispoštuje svakog dana… od 20.00-21.00 sat. Takođe je bitno da nakon 21h ne upale odmah struju, neka sačekaju par minuta više (2-3 minuta), jer je istovremeno uključivanje velikog broja potrošača takođe opterećenje za mrežu. Time bismo pomogli elektromreži Srbije i našim građanima koji su ostali bez struje i svojih domova”

Izdrži Srbijo!

Izvor: https://www.facebook.com/events/762164677140590/?notif_t=plan_user_invited

Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs
PokloniIOtpadSkloni