05. Jun, 2020.

Neviđeni rezultati u okviru projekta ZNANJE PODELI, NAGRADU OSVOJI

Pročitano 2743 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Projekat ZNANJE PODELI, NAGRADU OSVOJI, naišao je na izuzetno dobar prijem kod đaka srednjih škola u Vršcu. Posebno možemo pohvaliti đake Hemijsko-medicinske škole i njihovu profesorku Olgicu Lukač, kao i đake Poljoprivredne škole "Vršac" i njihovog profesora Miroslava Cucu.

Đaci su putem interneta zaista prikupili ogroman broj zanimljivih informacija i iste podelili sa svima putem internet portala www.cefix.rs kao i putem socijalnih mreža, a pre svega Facebook-a.

U okviru projekta pokrenuta je i kampanja na Facebook-u koju je do sada videlo preko 70.000 ljudi što i ne treba da nas iznenadi ako znamo da su samo đaci Hemijsko-medicinske škole objavili 131 članak, a za njima su odmah đaci Poljoprivredne škole sa 130 članaka, slede Školski centar "Nikola Tesla" sa 15 članaka i na kraju đaci gimnazije "Borislav Petrov Braca" sa svega tri objavljena članka.

Proglašenje pobenika biće krajem meseca ili najkasnije početkom juna, pa tako pozivamo sve učesnike da sve spremljene tekstove pošalju najkasnije do 15. maja 2013. godine, jer posle tog datuma sav poslati materijal biće objavljen ali neće biti uzet u razmatranje prilikom donošenja odluke o pobedniku.

Još jednom želimo da pohvalimo sve đake koji su uzeli učešće. Iskreno se nadamo da su puno toga saznali i da će doprineti da budućnost bude "zelenija i čistija" na radost svih nas ali i budućih naraštaja. BRAVO!

Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs
Više iz ove kategorije Bioenergija »
PokloniIOtpadSkloni