22. Oct, 2020.

Vaillant Infomobile na sajmu u subotici

Objavljeno u Dešavanja
Pročitano 955 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Od 6. do 9. juna održan je VI Međunarodni i regionalni sajam privrede u Subotici. Ova manifestacija se održava svake godine u Hali sportova u ovom gradu na severu Bačke i osim velikog broja preduzeća iz naše zemlje, okuplja i veliki broj firmi iz inostranstva, mahom iz bližeg regiona. Ovakve manifestacije svakako doprinose jačanju privrednih odnosa na ovim prostorima.

Vaillant je u saradnji sa svojim partnerima iz subotičke firme Energy net three bio prisutan na ovom Sajmu. Naime, ispred ulaza u Halu sportova za sve vreme trajanja Sajma nalazilo se naše Infomobil vozilo. Budući da su u Subotici i okolini izuzetno popularne toplotne pumpe, pre svega voda-voda, za ovu manifestaciju smo u okviru ovog našeg putujućeg salona predstavili upravo jedan takav uređaj. Zainteresovani su tako mogli da dobiju sve informacije vezane za efikasnost ovakvih sistema, kao i svih delova sistema - od bušenja bunara do ugradnje toplotne pumpe.

Ovom prilikom se zahvaljujemo na saradnji ekipi firme Energy net three na čelu sa g. Matijaševićem i radujemo se novim sličnim akcijama.

Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs
PokloniIOtpadSkloni