25. Jun, 2024.

Poslovna mreža ZAJEDNO

Objavljeno u Eksperti
Pročitano 16955 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Poslovna mreža “Zajedno” okuplja profesionalna NVO i preduzeća različitih delatnosti, koji svojom stručnošću i iskustvom doprinose razvoju oraganizacija javnog i privatnog sektora, kroz pružanje specijalizovanih usluga iz velikog broja oblasti. Mreža „Zajedno“ je potreba i proizvod sakupljanja kvaliteta na jedno mesto.
Kako svaka organizacija ima potrebe za unapređenjam na više nivoa, razvila se ideja o kreiranju mreže kako bi klijentima mogla da se ponudi usluga najboljeg kvaliteta od strane jednog dobavljača koji postaje dugoročni partner svakog klijenta.

“Tim koji je okupljen oko BCV i poslovne mreže ZAJEDNO jeste pre svega skup izvanrednih ljudi, a onda i profesionalaca u svojim segmentima poslova. Mi „čujemo“ i imamo znanje da pomognemo!“

Dejan Jekić
Osnivač konsultanske kuće BCV i poslovne mreže ZAJEDNO


JAVNI SEKTOR SRBIJE
Putem usluga koje su koncipirane da zadovolje potrebe javnog sektora Srbije, omogućava se razvoj privrede, konzistentne reforme javnih preduzeća, i uspevaju da se stvore uslovi za napredak, razvoja poslovanja i investicije


PRIVATNI SEKTOR SRBIJE
Članovi mreže „Zajedno“ pružanjem svojih usluga pomažu privatnom sektoru Srbije da se razvija, poboljšava svoj učinak i koristi sve raspoložive potencijale.


MARKETING
Marketing je koncept poslovanja orijentisan prema klijentima. U ovom konceptu, projektovanje proizvoda i usluga počinje od potreba potrošača, a kao cilj delovanja postavlja se zadovoljstvo potrošača. Marketnig koncept dobija sve više pristalica zbog dobrih rezultata koje postiže.


REFERENCE
Na ovoj stranici možete pronaći neke od klijenata koji su članovima mreže „Zajedno“ pružili mogućnost da opravdaju ukazano poverenje kroz pružanje usluga koje su za rezultat imale postizanje željenih ciljeva klijenata.

Dodatne informacije

  • Ulica i broj: Ljermontova 8/14
  • Poštanski broj: 21000
  • Mesto: Novi Sad
  • Država: Srbija
  • Mobilni telefon: +381 (0) 65 88 93 598
  • e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 11 mart 2013 08:22
Administrator

Sve je moguće ako se hoće!

Adresa sajta www.clickman.rs
Više iz ove kategorije DANONE SOLAR »
PokloniIOtpadSkloni