21. May, 2019.

Svetski istraživački over unity i free energy forum favorizuje izum Veljka Milkovića

Objavljeno u Zanimljivosti
Pročitano 7805 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Inženjer i programer Stefan Hartman iz Berlina (hartiberlin) analizirao i potvrdio ultra efikasnost i over unity dvostepenog oscilatora

 

Sve više se dokazuje da je iznenađenje na polju čiste energije moguće zahvaljujući gravitaciji, permanentnim magentima...

Tako je nastao istraživački forum OverUnity (www.overunity.com) sa preko 11.500 hiljada različitih tema, a među najposećenijim diskusijama je i tema posvećena pronalasku dvostepenog oscilatora Veljka Milkovića sa preko 500.000 pregleda "12 times more output than input, dual mechanical oscillation system !"
Pored velike posećenosti, po mnogima ova tema tj. dvostepeni mehanički oscilator ima najveću podršku kako eksperimentatora tako i teoretičara sa svih kontinenata.
Mišljenja o pronalasku
Dvostepeni mehanički oscilator
Video eksperimenti i replike koji potvrđuju ultra efikasnost
YouTube: "Milkovic Oscillator"
YouTube: "Milkovic Bedini" *
* Ko je Džon Bedini? Radi se o poznatom američkom pronalazaču iz oblasti elektrotehnike koji je takođe pokrenuo još jedan istraživački over unity i free energy forum i sam administrator daje šansu našem pronalazaču kao i mnogi istraživači koji prave spoj Milkovićevog oscilatora i Bedinijevih elektrotehničkih dostignuća.
Izdvajamo

Dvostepeni mehanički oscilator, proglašen je 2006. godine za jednu od 100 najboljih energetskih tehnologija u svetu od strane New Energy Congress (SAD).

http://www.peswiki.com/index.php/Congress:Top_100_Technologies_--_Categorized


Naučna mišljena o dvostepenom oscilatoru
:

 

dr Peter Lindemann (SAD): "...Time se ovo otkriće svakako svrstava među najvažnija otkrića u nauci u poslednjih 300 godina."

http://www.veljkomilkovic.com/Images/Misljenje_dr_Peter_Lindemann.pdf

 

prof. dr Velimir Abramović: "...Dvostruki oscilator ujedno je i najbolja mehanička analogija naizmenične struje, mora se priznati, bolja od bilo koje Tesline analogije..."

http://www.veljkomilkovic.com/Images/Misljenje%205.JPG

 

akademik prof. dr Bratislav Tošić: "...Može se proceniti da učešće gravitacionog potencijala u radu dvostepenog oscilatora iznosi oko 80%..."


Nezavisne potvrde ultra efikasnosti


fizičar Brajan Beret
, SAD: http://peswiki.com/index.php/OS:Milkovic-Berrett_Secondary_Oscillator_Generator


Pored toga ove godine došlo je do ekspanzije istraživanja dvostepenog oscilatora u Indiji (izdavajamo):

Objavljen naučni rad indijskog profesora i naučnika sa rezultatima eksperimentalnog rada na polju primene dvostepenih oscilacija sa pogonskim klatnom u vodosnabdevanju i navodnjavanju:

 

 

Prof. G. R. Nikhade, R.U. Patil i S. P. Bansal (Departman za mašinstvo Shri Ramdeobaba koledža za inžinjering i menadžment, Nagpur, Indija)
Two-stage oscillator mechanism for operating a reciprocating pump http://journalajst.com/sites/default/files/Download%201339.pdf
http://www.veljkomilkovic.com/Docs/G.R.Nikhade_R.U.Patil_S.P.Bansal_Two-stage_oscillator_mechanism_for_operating_a_reciprocating%20pump_rezultati_prevod.pdf

 

 

Replike pumpe za vodu s klatnom iz Indije:


Hand Water pump wita a pendulum
- Arun Sahoo, India

http://www.youtube.com/watch?v=8n7mvpLpP5A

 

Gravity Energy Machine (The Pendulum Pump) - Diplomski rad (2013) studenata mašinstva Jatan Desai, Amey Patel i Vinay Sawant iz Mumbaia, Indija

http://www.youtube.com/watch?v=g4gLRODJAIU

 

PR & Web tim
Istraživačko-razvojni centar Veljko Milković

Branislav Vila

Montaža, montaža, montaža! Ceo život je jedna velika montaža :)

Adresa sajta www.vila.rs

Budi u toku!

Da biste primali redovna obaveštenja prijavite se na mejling listu.

PokloniIOtpadSkloni