21. Jun, 2021.

RENEXPO® Western Balkans pruža priliku za srpske inžinjere

Objavljeno u Dešavanja
Pročitano 935 puta
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Inženjerska komora Srbije podržala je besplatnu uslugu za kandidate i uputila poziv svojim članovima na B2B sastanke sa predstavnicima intenacionalnih kompanija koje organizuje RENEXPO® Western Balkans.

Inženjeri dobijaju potrebne bodove za stručno usavršavanje
Prema Pravilniku o stručnom usavršavanju članova Inženjerske komore Srbije članovi Komore imaju pravo i dužnost da u toku rada stalno prate razvoj odgovarajuće struke i da se stručno usavršavaju i obrazuju radi održavanja i unapređenja kvaliteta svoga rada. Član Komore može se stručno usavršavati kroz različite vrste i oblike permanentnog usavršavanja. Vrste i oblici permanentnog usavršavanja prikazani su i vrednovani prema bodovnoj tabeli pravilnika. Ukoliko član Komore realizuje potreban broj bodova stiče pravo da pribavi potvrdu o stručnom usavršavanju. Podaci o stepenu stručnog usavršavanja članova Komore se javno objavljuju, kao i lista članova koji su stekli pravo na pribavljanje potvrde o stručnom usavršavanju.

O B2B sastancima za inženjere
U okviru sajma RENEXPO Western Balkans koji se održava od 20. do 21. aprila 2016. godine u Belexpo centru u Beogradu održaće se sastanci predstavnika evropskih kompanija i inženjera iz Srbije koji su zainteresovani
da rade u kompanijama.

Kompanije traže inženjere sa iskustvom u sektorima:
✔ BIOGAS - poljoprivredni gas, kanalizacijski gas, deponijski gas, rudni gas
✔ BIOMASA - drvna i poljoprivredna
✔ HIDRO ELEKTRANE - Male hidro elektrane

Uslovi - Registracija je obavezna.

Neophodno je da zainteresovani kandidati imaju radno iskustvo i dobro poznavanje engleskog ili/ i nemačkog jezika (govorni i pisani). B2B sastanci će se održati prema izboru predstavnika kompanija između 19 i 22. aprila 2016. godine, u BelExpocentru u Beogradu. Na sastanke će biti pozvani isključivo inženjeri koji se prijave i koje izaberu predstavnici kompanija. Prijava za sastanke se vrši na internet stranici www.renexpobelgrade.com/renexpo-conferences.html izborom opcije B2B sastanci za inženjere. Prilikom registracije obavezno je priložiti CV i motivaciono pismo koje će biti inkorporirano u registraciji. Ove aplikacije će biti prosleđene kompanijama koje traže predstavnike/zaposlene, i prema dostavljenom spisku predstavnici kompanija će odabrati kandidate za B2B sastanke.

Marinel Cuculj

Sve se može ako se hoće!

Adresa sajta www.clickman.rs
PokloniIOtpadSkloni