25. Jun, 2024.

Sjajna akcija VELO kafića!

Objavljeno u Dešavanja
Pročitano 1743 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Stranci izmisliše tri "R", odnosno "RECYLE", "REDUCE" i "REUSE". Prevod bi bio "RECIKLAŽA", "EFIKASNO KORIŠĆENJE" i "PONOVNA UPOTREBA". Često se u našoj svakodnevnici ne obaziremo na treći pojam i bacamo sve i svašta bez da pomislimo na to da li naše "stare stvari" za nekoga mogu biti "nove".

Šta uradimo sa starim nameštejem, raskrči se i baci. A nekome to može biti rešenje mnogih probelma. Šta uradimo sa starim kasetofonom? Bacimo ga i to često zajedno sa svim ostalim đubretom pa time otežavamo i reciklažu a nekome stare kasete mogu biti jedini izvor muzike.

Mladi iz kafića "VELO" već su pokazali da imaju veliko srce i organizovali su se u prikupljanju hrane za pse lutalice, o tome možete više da pročitate ovde, a sada su se organizovali za još jednu akciju. Akcija PAKETIĆ. Prikupljaju nove i stare igračke kako bi obradovali mališane iz ugroženih porodica. Ako ste u mogućnosti pridružite se akciji. Ako niste a videli ste ovaj post / poruku Vaš like ili share će značiti puno. Hvala na podršci!

Detaljnije o akciji i o kafiću "VELO" pogledajte na njihovom facebook profilu.

 

Poslednji put izmenjeno sreda, 10 decembar 2014 16:04
Marinel Cuculj

Sve se može ako se hoće!

Adresa sajta www.clickman.rs
PokloniIOtpadSkloni